top of page
Betrouwbaar (4)_edited.jpg

Zonnig voordeel
Bespaar dankzij de zon

banner_greenaccess (1)_edited.jpg
6c05899d-58bd-4ac6-a66f-e18b7d04bb3c.jpg

Zonnepanelen kopen?

Elke maand heb je het idee dat je teveel betaalt. Je energierekening blijft hoog.  Om je heen zie je steeds meer zonnepanelen. Jij wilt ook besparen, maar weet niet wat het beste is.

Met onze zonnepanelen krijg je de beste installatie voor jouw situatie. En besparen doe je zeker. Meer dan 2500 mensen gingen je al voor. 

Hoe werken wij?

Elk huis is anders. Daarom komen we eerst vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek. Onze adviseurs vertellen dan over de mogelijkheden en kijken naar de situatie. Op basis van je wensen maken zij een offerte, waarin je precies ziet hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen en hoe snel je ze hebt terugverdiend.

 

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Om te bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, is het slim om alvast rekening te houden met je toekomstige energieverbruik. Kijk dus niet alleen naar het huidige verbruik.

InstallQ-gecertificeerd bedrijf voor zonnepanelen

8 panelen

Tweepersoonshuishouden

 

 • Prijsindicatie: v.a. €3.500

 • Opbrengst: 3.200 kWh

 • Besparing: € 1.280 per jaar

10 panelen

Klein gezin

 • Prijsindicatie: v.a. € 3.800

 • Opbrengst: 4.000 kWh

 • Besparing: € 1.600 per jaar

15 panelen

Groot gezin

 • Prijsindicatie: v.a. € 5.139

 • Opbrengst: 6.000 kWh

 • Besparing: € 2.400 per jaar

Onze omvormers

Bij zonnepanelen horen omvormers. De omvormer zet de opgewekte energie om naar een andere spanning. Zonnepanelen zetten namelijk zonne-energie om in gelijkstroom. De omvormer maakt dat bruikbaar door het om te zetten naar een stabiele wisselstroom van 230V. Zo kun je alle huishoudelijke apparaten gebruiken op zonne-energie!

+ De omvormer verbinden we met je wifi.
In de app zie je de dagelijkse opbrengst.

Wij werken met de volgende A-merken:

+ Goodwe

+ SolarEdge

+ Enphase

+ Hoymiles

Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-14 om 14.53.54_f2accdbd.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-14 om 08.49.38_4e8be03f.jpg

Ons zonnepanelen-binnen-vier-weken-plan

01

Boek een gratis adviesgesprek

Een adviseur komt bij u langs en luistert naar uw vragen en wensen. Hij geeft antwoorden en bespreekt de mogelijkheden.

03

De uitvoering

Eerst plannen we een technische schouwing om te bespreken hoe de montage het beste kan gebeuren. Daarna komt het montageteam langs om de zonnepanelen te installeren. Ook leggen ze een aantal zaken uit, bijvoorbeeld hoe de omvormer werkt.

02

Plan op maat

U ontvangt van ons de offerte op basis van uw wensen en haalbaarheid.

04

Geniet van de opbrengst

We koppelen een app aan de zonnepanelen. Het montageteam legt uit hoe deze app werkt. Zo kunt u elke dag zien hoeveel u bespaart. Laat de zon maar schijnen!

Wat klanten over ons zeggen:

“Na een zeer uitgebreid verkoopgesprek een reële offerte ontvangen. De panelen zijn binnen 3 weken al geplaatst. En hoe! De "jongens" werken rustig, netjes en secuur. Na plaatsing een uitgebreide oplevering met een duidelijke uitleg.”
 • Hoeveel geld bespaar ik met een thuisbatterij?
  Een gemiddeld gezin verbruikt 10kWH uur per dag. Met een thuisbatterij van 10kwH hebben zij elke dag genoeg stroom. 40 procent gebruiken zij zelf, met de andere 60 procent kunnen zij handelen. Zo verdienen zij per jaar zo’n 800 euro. Omdat zij niet langer terugleverkosten hebben, besparen zij nog eens zo’n 250 euro. Per jaar levert dat hun ruim 1000 euro op. Daarmee is een thuisbatterij erg rendabel.
 • Wat is de terugverdientijd van een thuisbatterij?
  De terugverdientijd hangt af van het gekozen product. De prijzen van een thuisbatterij liggen tussen de 3.500 en 9.000 euro, afhankelijk van de opties. Stel dat we een gemiddeld gezin nemen met de duurste batterij (9.000euro): zij hebben een batterij van10kWH. 40 procent gebruiken zij daarvan zelf, met de andere 60 procent kunnen zij handelen. Zo verdienen zij per jaar zo’n 800 euro. Omdat zij niet langer terugleverkosten hebben, besparen zij nog eens zo’n 250 euro. Per jaar levert dat hun ruim 1000 euro op. Daarmee is de terugverdientijd 9 jaar.
 • Wat is de levensduur van een thuisbatterij?
  De meeste thuisbatterijen hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar met een minimale bruikbare capaciteit van minimaal 80% binnen deze garantieperiode. Na deze 10 jaar kan het zo zijn dat je thuisbatterij nog jaren mee gaat.
 • Hoeveel ruimte neemt een thuisbatterij in?
  Over het algemeen kan je voor monofase thuisbatterijen rekening houden met een formaat van 50 cm breed en 30 cm diep. De hoogte hangt meestal af van de capaciteit. Driefase systemen nemen wat meer ruimte in, houd dan rekening met 70 cm breed, 40 cm diep, en 180 cm hoog. Kijk op de productpagina voor de gedetailleerde eigenschappen van de verschillende thuisbatterijen.
 • Hoe sluiten jullie zonnepanelen aan op de thuisbatterij?
  Zonnepanelen sluiten we direct aan op de thuisbatterij.
 • Zit ik vast aan een bepaalde energieleverancier?
  Nee, je hebt een energieleverancier nodig die dynamische contracten aanbiedt.
 • Kan ik btw terugvragen op mijn thuisbatterij?
  Ja, het is mogelijk om 21% BTW terug te vragen na de aanschaf van je thuisbatterij. Het is eigenlijk de oude regeling van zonnepanelen. We lichten dit graag toe tijdens het adviesgesprek. Bij aankoop ontvang je van ons instructies om de btw terug te vragen.
 • Wat is de EPEX-markt?
  EPEX (European Power Exchange, voorheen bekend als APX) is de handelsplek voor elektriciteit. De prijzen op deze markt variëren per uur. Energieleveranciers kopen energie voor hun klanten in op de Day-ahead-market (DAM) en handelen zelf via dit platform. Door de fluctuerende uurtarieven kun je hier strategisch op inspelen. Overdag zijn de stroomprijzen vaak het laagst of zelfs negatief, terwijl ze 's avonds het hoogst zijn vanwege de toegenomen vraag en het beperkte aanbod van duurzame energie. Een thuisbatterij kan hierop inspelen door energie in te kopen wanneer de prijzen laag zijn en te verkopen wanneer de prijzen hoog zijn. Zo kan je thuisbatterij automatisch handelen in stroom! Erg slim!
 • Is een thuisbatterij duurzaam?
  Ja, met een thuisbatterij koop je de toekomst van energie. Je gebruikt je eigen groene zonne-energie in plaats van grijze stroom afkomstig van fossiele brandstoffen. Zo kun je nog meer zelfvoorzienend leven. Dat is duurzaam voor jouw huishouden, maar ontlast ook het net. Daarnaast zijn onze thuisbatterijen gemaakt van duurzame materialen die gerecycled kunnen worden.
 • Hoe snel leveren jullie thuisbatterijen?
  Ons proces van gratis adviesgesprek tot complete installatie duurt 3 weken. Binnen 3 weken geniet u van het voordeel van een eigen thuisbatterij. Na de installatie zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.
bottom of page