top of page

Ervaring - Greenaccess Scoort 9,6 op Trustoo in 2024!

Bij Greenaccess zijn we trots om te melden dat we in 2024 een fantastische score van 9,6 hebben behaald op Trustoo. Dit is zelfs beter dan onze score van 9,4 in 2023. Deze prestatie laat zien hoe hard we werken om onze klanten tevreden te stellen.


Topkwaliteit en Betrouwbaarheid

We krijgen deze hoge beoordeling omdat we altijd streven naar de beste kwaliteit in onze zonnepanelen en diensten. Onze klanten waarderen onze deskundigheid en betrouwbaarheid.


InstallQ-certificaat

InstallQ-Certificaat

We zijn ook InstallQ-gecertificeerd, wat betekent dat we werken volgens de hoogste normen in de installatiebranche. We doen er alles aan om betrouwbaar en deskundig te blijven.


Waarom Kiezen voor Greenaccess?

Dankzij de geweldige beoordelingen van onze klanten en ons InstallQ-certificaat zijn wij de slimme keuze voor iedereen die zonnepanelen, airco's, laadpalen of thuisbatterijen wil laten installeren. We leveren niet alleen producten van topkwaliteit, maar bieden ook uitstekende service.


Wij zijn een betrouwbare partner voor groene energieoplossingen in Gelderland, Overijssel en omstreken. Onze focus op verbetering en klanttevredenheid blijkt uit de positieve beoordelingen en certificeringen die we hebben ontvangen.Met een topscore van 9,6 op Trustoo en het InstallQ-certificaat blijven we een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector. Onze klanten kunnen rekenen op onze kennis en kwaliteit, waardoor wij de beste keuze zijn voor duurzame energieoplossingen.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page