top of page

Toonaangevende en slimme functies

Ontworpen voor maximale laadsnelheden

 Robuust, veilig en

  betrouwbaar

Laadpalen

Betrouwbaar laden: makkelijk en snel!

Oplaadpunten Eve Single Pro Alfen wit thuis zoom_.webp

Een eigen laadpaal?

Wil je niet langer 's avonds op zoek naar een beschikbare laadpaal in de wijk?  Met een eigen laadpaal aan huis bespaar je op energiekosten en tijd. 

 

In combinatie met zonnepanelen is het nog voordeliger. Je eigen opgewekte energie kan rechtstreeks naar de laadpaal. Onze slimme laadpalen zijn zelfs te combineren met thuisbatterijen. Zo kan je batterij je laadpaal aansturen voor het meest voordelige tarief. Handig, want dat hoef je zelf niet in de gaten te houden.

 

Onze adviseurs vertellen graag over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

Belangrijk: wij werken uitsluitend met A-merken. Voor de laadpalen installeren wij de Eve Single Pro-line van het merk Alfen. 

+ Zeer kleine moderne behuizing

+ ​Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW

+ T2-aansluiting of vaste kabel

+ Standaard wandmontage, optioneel op montagepaal

+ Robuust, veilig en betrouwbaar

+ Inzicht via de bijbehorende app

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ons stappenplan

Tijdens een gratis adviesgesprek bekijken we je situatie, luisteren naar je wensen en leggen we de mogelijkheden uit.

Laadpaalstekker om hybride of elektrische auto mee te laden aan huis

2. kies en vergelijk

Wat past het beste bij jouw wensen? In een offerte zetten we alle prijsopties.

3. Snel Opladen

We installeren de laadpaal snel en gemakkelijk. Geniet van het gemak van een laadpaal aan huis.

1. maak een afspraak

 • Hoeveel geld bespaar ik met een thuisbatterij?
  Een gemiddeld gezin verbruikt 10kWH uur per dag. Met een thuisbatterij van 10kwH hebben zij elke dag genoeg stroom. 40 procent gebruiken zij zelf, met de andere 60 procent kunnen zij handelen. Zo verdienen zij per jaar zo’n 800 euro. Omdat zij niet langer terugleverkosten hebben, besparen zij nog eens zo’n 250 euro. Per jaar levert dat hun ruim 1000 euro op. Daarmee is een thuisbatterij erg rendabel.
 • Wat is de terugverdientijd van een thuisbatterij?
  De terugverdientijd hangt af van het gekozen product. De prijzen van een thuisbatterij liggen tussen de 3.500 en 9.000 euro, afhankelijk van de opties. Stel dat we een gemiddeld gezin nemen met de duurste batterij (9.000euro): zij hebben een batterij van10kWH. 40 procent gebruiken zij daarvan zelf, met de andere 60 procent kunnen zij handelen. Zo verdienen zij per jaar zo’n 800 euro. Omdat zij niet langer terugleverkosten hebben, besparen zij nog eens zo’n 250 euro. Per jaar levert dat hun ruim 1000 euro op. Daarmee is de terugverdientijd 9 jaar.
 • Wat is de levensduur van een thuisbatterij?
  De meeste thuisbatterijen hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar met een minimale bruikbare capaciteit van minimaal 80% binnen deze garantieperiode. Na deze 10 jaar kan het zo zijn dat je thuisbatterij nog jaren mee gaat.
 • Hoeveel ruimte neemt een thuisbatterij in?
  Over het algemeen kan je voor monofase thuisbatterijen rekening houden met een formaat van 50 cm breed en 30 cm diep. De hoogte hangt meestal af van de capaciteit. Driefase systemen nemen wat meer ruimte in, houd dan rekening met 70 cm breed, 40 cm diep, en 180 cm hoog. Kijk op de productpagina voor de gedetailleerde eigenschappen van de verschillende thuisbatterijen.
 • Hoe sluiten jullie zonnepanelen aan op de thuisbatterij?
  Zonnepanelen sluiten we direct aan op de thuisbatterij.
 • Zit ik vast aan een bepaalde energieleverancier?
  Nee, je hebt een energieleverancier nodig die dynamische contracten aanbiedt.
 • Kan ik btw terugvragen op mijn thuisbatterij?
  Ja, het is mogelijk om 21% BTW terug te vragen na de aanschaf van je thuisbatterij. Het is eigenlijk de oude regeling van zonnepanelen. We lichten dit graag toe tijdens het adviesgesprek. Bij aankoop ontvang je van ons instructies om de btw terug te vragen.
 • Wat is de EPEX-markt?
  EPEX (European Power Exchange, voorheen bekend als APX) is de handelsplek voor elektriciteit. De prijzen op deze markt variëren per uur. Energieleveranciers kopen energie voor hun klanten in op de Day-ahead-market (DAM) en handelen zelf via dit platform. Door de fluctuerende uurtarieven kun je hier strategisch op inspelen. Overdag zijn de stroomprijzen vaak het laagst of zelfs negatief, terwijl ze 's avonds het hoogst zijn vanwege de toegenomen vraag en het beperkte aanbod van duurzame energie. Een thuisbatterij kan hierop inspelen door energie in te kopen wanneer de prijzen laag zijn en te verkopen wanneer de prijzen hoog zijn. Zo kan je thuisbatterij automatisch handelen in stroom! Erg slim!
 • Is een thuisbatterij duurzaam?
  Ja, met een thuisbatterij koop je de toekomst van energie. Je gebruikt je eigen groene zonne-energie in plaats van grijze stroom afkomstig van fossiele brandstoffen. Zo kun je nog meer zelfvoorzienend leven. Dat is duurzaam voor jouw huishouden, maar ontlast ook het net. Daarnaast zijn onze thuisbatterijen gemaakt van duurzame materialen die gerecycled kunnen worden.
 • Hoe snel leveren jullie thuisbatterijen?
  Ons proces van gratis adviesgesprek tot complete installatie duurt 3 weken. Binnen 3 weken geniet u van het voordeel van een eigen thuisbatterij. Na de installatie zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.
bottom of page